Chocolat et toi

Chocolat et toi

Anotace: ...

Po hvězdách Ti posílám
polibků pár..
Na krk, záda, ústa
jeden za druhým poskládám..
Jako tenkrát,
svitem měsíčním
/pouličními lampami tlumícím/
přistižena s Tebou,
unášena něhou,
na vlnách rozkoše a slasti,
vzrušená celá ve Tvé pasti..
Stačilo vyřknout
ta slůvka nejskvostnější
" Je t'aime..J'adore..chocolat et toi "
mým uším lahodící..
V extázi se na našich jazycích převalují,
chuťovými pohárky prostupují..
Konce nemá..
ta čarovná, vším prostupující mlha
na klíč či kód,
jež musíš vyslovit, hluboko do mých očí se ponořit..
A pak jen plout
po kouscích
/nejsme vždy v docích/
ukrajovat..
Labyrint světa
/života/
objevovat**
Autor kakaoo, 16.10.2007
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: Monsignore, Pišák, Mary May, už ne pernikova princezna, xavian, Bíša, blue
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

22.10.2007 18:09:00 | Monsignore

Hm....:-)

19.10.2007 11:10:00 | Pišák

raději krátké řádky... ale je pěkná

17.10.2007 23:57:00 | ni.va

:o)

16.10.2007 15:54:00 | Bíša

tak zo je jasné :-) i krásné

16.10.2007 15:19:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí