Sen

Sen

Anotace: moje další dílko :)

Lehni si a spi,
Nech si zdát krásné sny.
Sny plují jako voda v řece,
Jsou krásné tak spi už přece.
Jaký bude dnešní sen?
Bude krásný bílý den?
Nebo bude černá noc?
Nevím,sen má velkou moc.
Ponoř se do světa snů,
Poslouchej šelest křídel andělů.
Pohladí tě chladný noční vánek,
Krásný bude i tvůj spánek.
Ležíš na louce u lesa,
Na nebi hvězdy svítí,
Po obloze měsíc pluje,
Ležíš a kolem voní kvítí.
V hlubokém lese vyje vlk,
Vydává krásný temný zvuk.
Na větvi vysoké havran sedí,
Upřeně do tvých očí hledí.
Ale proč?
To nikdo neví.
Zvedneš se a jdeš ke stromu,
Havran tě zahlédne a slétne dolů.
Upřeně na sebe hledíte,
Ani jeden nevíte,
Co se za chvíli stane.
Pohladíš havrana po zádech,
Má jemné peří a oči jak korálek.
Náhle však zafouká a ty spadneš k zemi,
Silný vítr fouká,ale havran na větvi stále sedí.
Měsíční světlo ho náhle osvítí a ty nevidíš nic.
Slyšíš pouze dívčí hlas,který šeptá:,, nikdy víc.“
Po chvíli vítr ustane,před tebou dívka stojí.
Poznáváš ji?
Ano musíš.
Sem to přece já,
Láska tvoje jediná.
Pohladím tě po tváři,
Měsíc se hned rozzáří,
Jemný polibek ti dám,
Už víš že nejsi na světě sám.
Vstávej přece,už je ráno,
Copak se ti dneska zdálo?
zdál se mi sen a to moc krásný,
I když byl tak trošku zvláštní.
Byl ale krásný,líbil se mi moc,
Miluju tě lásko,strašně moc.
Autor GhoticGirl, 16.10.2007
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí