Lži mi...

Lži mi...

Anotace: vždyť i peklo zklamalo...

Lži mi a řekni prosím, že máš jinou,
vždyť netrestá se za lež milosrdnou.
Lži mi a řekni prosím, že byla to jen hra,
že tenhle stav je pro Tebe vlastně výhra.

Lži mi a řekni prosím, že jsi zmetek,
který tohle přál si vždy za výsledek,
lži mi a řekni prosím, že už nechceš takhle dál,
že vlastně celou dobu ses jen krásně smál.

V srdci to zabolí a duše dotkne se dna,
v životě skončí fiaskem zase etapa jedna.
V minulosti špatně pochopil jsi má slova,
nejsem žádný anděl, to říkám Ti znova.

Nebe pro mě není a peklo ať si táhne pryč,
láká nevinné a nedovolí mu podstatné...poznat chtíč.

Poznat ten dar dvou rozpálených těl,
jejichž touha má podobu ptačích křídel,
cítit vůni láskou poznamenané kůže,
proč zemdlít únavou z něžného aktu nepomůže...
Autor Sparkle, 16.10.2007
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí