Na kousíčky

Na kousíčky

Anotace: Měla jsem asi poprvé v životě depresi a už to nechci nikdy jindy zažít. A už vůbec ne kvůli kluka...

Pořád myslím na ta slova.
Miluji tě. Zas a znova.
Jsou tak krásná
a přitom tak vzdálená.

Jednou říkáš,
jak rád mě máš,
podruhé zas,
že jinou znáš.

Brouzdám temnotou,
bez rukou, bez nohou.
Jak tělo bez duše,
co usmát se nemůže.

Ale co na tom záleží.
Tělo je jen velkou přítěží.
Na křídlech motýla,
letět bych pryč chtěla.

Chytils mě za srdce
a hned zase pustil.
Jak lehké holce
srdce jsi zlomil.
Autor SlyDog, 16.10.2007
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí