Změna

Změna

Anotace: ...Strašně ale chybí mi cit, přece i tvé srdce ho musí trochu mít...

Změna
Snít a přát,
na lásku si hrát,
jednou týdně se smát,
pak se zas dlouho neznát.
To je úděl těch,
kteří zvláštní cestu volí,
kde ticho často bolí.

Na to už nebudu hrát,
volím jinej pád.
Dřív bývala to jasná čtyřka,
až po okraj láskou plná miska.
Teď je to číslo dvě,
bolí tě to i mě.

Mě však zůstává jizva,
tobě další den
a s ním nová výzva.
Jsi pro mě ale zlato,
nevzdávám to,
už jenom věcně vzato.

Když jsem s tebou,
hnedka cítím se líp,
můžu kamkoliv jít,
tam spolu dobrou náladu pít.

Strašně ale chybí mi něco,
co jmenuje se cit,
přece i tvé srdce ho musí v sobě trochu mít.
Tak prosím překvap mě tím,
ať o tobě vím,
jak máš mě ráda,
že nemáš mě jen za kamaráda.

Pověz mi pár pěkných vět,
co změní můj soukromý svět.
I ty přece umíš to říct,
že nechceš být rub a já líc,
že miluješ mě víc,
než dokážeš slovy říct.

Tak ať už to přijde
a mezi náma to vyjde,
ať je to opravdu láska,
žádna zaseknutá páska.

Chci tě mít,
spolu prostě krásně žít.
Hlavní je ale změna,
pro mě ta nejdražší měna..
Autor Dreamer, 16.10.2007
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Andělská holka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí