Kolik je potřeba lásky?

Kolik je potřeba lásky?

Anotace: Bez lásky to nejde....

Kolik je na světě lidí?
Kolik je na světě písní?
Kolik je na světě růží...
Co stejně jako ty voní?!
Kolik písní ví...
Jak pravá hudba zní?!
Koli krůží skví...
poupě smuteční?!
Lesk očí tvých...
Stejně jako úsměv tvůj...
Lesk vlasů...
Pohyby tvého těla....
Jako blesk...
Jako růže...
Jako stesk...
Co nepomůže....
Nemá cenu žít bez štěstí!
Nemá cenu žít bez lásky...
Nemá cenu žít bez krásy...
Nemá cenu žít bez tebe!
Autor Poison, 16.10.2007
Přečteno 589x
Tipy 1
Poslední tipující: klajusenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

moc krásny pravdivy.:)

16.10.2007 17:44:00 | klajusenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí