Za záclonou

Za záclonou

Anotace: O muži, který ráno odejte a už se ke mě nikdy nevrátí

Co všechno se přihodí za záclonou?
Píšeš mi sonety
rudou rtěnkou na bledé sklo.
Dotýkáš se mých vlasů
i celého těla.
Svítá.
Trhneš s sebou
první tramvaj vjíždí do stanice
a pije opozdilé hvězdy z kolejí.
Prosím tě jako malá.
Nechoď...Ještě máš čas.
Tiskneš se ke mě zpocenými dlaněmi...
Autor maisho, 16.10.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: cevert, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak stejně odejde protože by mu odjel hlavní spoj

16.10.2007 19:16:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí