Close the Door / Zavřít Dveře

Close the Door / Zavřít Dveře

Anotace: Říká se, že naděje nás drží nad vodou. Ale když je pravda beznadějná, topíme se... -Nikytu ... /anglicky + český překlad/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

**************
* Close the Door *
**************

Lost in the mist and dark.
I can't walk my own path.
By a blind heart you can't see
The pain, the sorrow of me.

Bring me to life
For one more time.
Give me a belief,
Let me to receive
A rose of the love,
Wings of a dove.

My wish sounds all aroud,
I still prays for your return.
My heart throbs so loud,
My love and hope still burn.

Will it all ever be allright?
Will sun return with the light?
Am I dieing when I still hope?
Should I stop to dream more?

Alone before the crossroad,
Sun hidden before the cloud.
Who can say which way is right?
Who know when ends this night?

I have to close the door,
No blind hoping no more.
The sun once fell down,
The rays left me alone.

I have to go on
to be undone.
I have to forget
to freedom get.

...

************
* Zavřít Dveře *
************

Ztracena v mlze a temnotě
Nedokážu svou cestou kráčet
Slepým srdcem nemůžeš vidět
Tu bolest, ten smutek ve mně

Vrať mně do života
Pro ještě jeden čas
Dej mi víru
Dovol mi přijímat
Růže lásky
Křídla holubice

Celé okolí zní mým přáním
Za tvůj návrat se stále modlím
Hlasitě mé srdce bije
Ještě stále hoří má láska a naděje

Bude to vůbec někdy v pořádku?
Vrátí se světlo, vrátí se slunce?
Umírám snad, když doufám stále?
Kdo ví, kdy skončí tato noc?

Musím zavřít dveře
Už žádná slepá naděje
Jednou slunce zapadlo
Paprsky mně opustily

Musím jít dál,
abych byla osvobozena.
Musím zapomenout,
abych získala svobodu.

...
Autor Nikytu, 16.10.2007
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak...

16.10.2007 20:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí