Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: ...a teď si na obloze modré klečím...

...a teď si na obloze modré klečím.
Směji se,v duši pro Tebe však brečím.
Pro Tebe,cos byl mým žitím,
navěky již Tvou sladkou vůni cítím.

A cítím teplý dotek těla.
Navěky.Možná jsem to tak chtěla.
Odejít někam do nebe,
od úsměvu jen pro Tebe...
Autor Písklátko, 16.10.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí