...Vzkaz Tvé duši...

...Vzkaz Tvé duši...

Anotace: nemám papíru, ani slov, a moje pero, dělá jen kaňky...zapomělo psát

dnes jsem chtěla
vzkázat tvojí duši
že ta moje
už neexistuje
ale ztratila jsem klíč
od schránky
na dopisní papír
a najednou
si přijdu zbytečná
v tom velikém světě
po tvářích stékají mé slzy
nechápu se
proč vlastně
mě na tom záleží
když to já
jsem přestala
milovat
a přece
jsem přítelkyní
ale nějak
ve víru vzpomínek
mi plamen svíce
ožehl duši
a vzal si ji
za ženu
do pekla
po tvářích stékají mé slzy
a já jen
chtěla ti to napsat
i když nevím
proč zrovna tobě
Autor Jats, 16.10.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí