Nemůžu

Nemůžu

Anotace: ............

Tak jak růže ztrácí svoje listy
tak má duše vadne
už nemám dost síly
nechť mé tělo tiše chladne

Chci se povznést nad bolest
už nevnímat ty rány
už nechci boje vést
s křídly černé vrány

Ať mně vichr rozmetá
na tisíc malých kousků
navždy budu prokletá
jako růže z vosku

Voda ať mě pohltí
do hlubin své nahoty
prosím Boha potřetí
zbav mě té samoty
Autor Zirka, 17.10.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí