Jitřenka

Jitřenka

Anotace: Pro všechny astronomy lásky...

Díval ses dnes taky na Jitřenku ?
Ty jsi byl uvnitř, a já byla venku.

A jakoby jedna hvězda nestačila,
galaxie celá se náhle objevila.

V gejzíru slasti mé vlhké prameny,
Tvou mléčnou dráhu štědře skrápěly.

Vrcholu hory jsme se dotýkali,
ze rtů slané kapky krve sáli.

A ty hvězdy krutě krásné byly,
hudbu mých vzdechů, do Tvých přetavily.

A možná nebylo to hvězdami,
spolu jsme umřeli v milostném sténání.
Autor spare, 17.10.2007
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Chancer, Psavec, Monsignore, cevert
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to čím dál tím lepší! ;-)

17.10.2007 20:14:00 | Chancer

jen to sviští...sviští vzduchem...

17.10.2007 09:30:00 | Monsignore

A ty hvězdy krutě krásné byly,
hudbu mých vzdechů, do Tvých přetavily - krásně erotické, mám taky jednu, ale ne tak pěknou, odvážím se ji hodit do placu i když nevím....:-)

17.10.2007 07:08:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí