nedokončená

nedokončená

Anotace: zase taká školníí..

ptám se na otázku beze jména,
na ní není odpovědi,
proč mé srdce tolik sténá,
nedozvím se u zpovědi.
O lásce už žádné řeči,
ani o osudu co si se mnou hrál,
proto tolik brečí,
radost,kterou si mi vzal.
dokázal si ve chvilce,
očarovat duši,která ztrácí víru,
už ani ve vzpomínce,
radovat se nemá sílu.
a nyní půjdu pryč,
k lásce hledat klíč,
do němého světa,
kde nezmění vše pouhá věta.
Autor Woski, 17.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

17.10.2007 17:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí