Filozofie srdce

Filozofie srdce

Anotace: Básnička, která je již minulostí

Snesla se noc,
zavři oči a sni,
koukni na svět,
jaký by byl.

Jaký vlastně je?
Co znamená pro Tebe?

Únava člověka zmáhá,
pouhá myšlenka,
vzpomeň si,
chraň naše srdce
Autor losberundos, 17.10.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí