Láska z dýmu a popela

Láska z dýmu a popela

Anotace: nebásnivá báseň o něčem, co nikam nevede a přitom je to pro mě jedinou věcí, která mi dává smysl...

Z očí mi plamen sálá a měním se v popel.
Zatímco ty v dýmu se mi ztrácíš
a přitom bezelstně se tváříš...

Dýcháš ze mě a vdechuješ do ní.
Jsi snad přelud, který není?
Přesto právě ty mě měníš...

Jsi oblak kouře, který marně chytám.
- stejný jako tvá cigareta.
Pro ni máš vždy dost místa,
smí si být tvou láskou jistá.

Já nejsem popelník! Ani použitá sirka!
Tak nechovej se ke mně tak...
Radši počítej se zdražením.
Pak už si mě nekoupíš... Milovníku dýmu a popela.
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: Raphael, prostějanek, Jiparo, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenech se koupit... někým, kdo třeba ani nemá na to, aby tě mohl milovat...

17.10.2007 19:32:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí