amore

amore

Anotace: hey ty tam nahoře...

tak zase sama
tak zase trefil ses vedle
láska, ta černá dáma
zase je pro změnu v sedle

proč líp nemíříš
snad brejle si kup
nad čím teď přemíšlíš
vždyť láska je blud

ty andílku co mířit neumíš
ve škole propad jsi?
že mě teď neslyšíš

jo mě jsi trefil
to by ti šlo dobře
na kurzu ve střelbě jsi zřejmě nebyl
(jinak by jsi zasáhl i jeho)
Autor BlackAngel, 17.10.2007
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Ammazonic
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To přemíšlíš ti to maličko kazí jinak moc hezký dílko

17.10.2007 15:18:00 | M.a.t.y.s.e.k

Amor - magor, to je můj kříž;-)

17.10.2007 15:10:00 | Ammazonic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí