Byla jednou jedna kráska, přezdívalo se jí láska...

Byla jednou jedna kráska, přezdívalo se jí láska...

Anotace: ...

Byla jednou jedna kráska,
přezívalo se jí láska
Byla u nás,
Kdysi dávno
přicházela
Ráno co ráno
Tak jak přišla
tak zmizela
tak skončila
všechna ta něha
všechna ta krása
co svět vídá
co svět mívá
co užívá
co nevnímá
co necení
co nechce
a co není
Autor tecka.miska, 17.10.2007
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: slečna Nefertiti, losberundos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí