Tak

Tak

Anotace: i láska se časem ztratí a pak jsme z toho smutní, přesto však víme, že časem se znovu objeví, ale mnohem víc krásnější.

Tak jako kapka rosy na kouce,
tak jako kapka vody v potoce,
tak takové jsou mé slzy
kvůli lásce.

Tak jako je nebe,
plné tmavých mračen
tak taková je má duše,
která žalem umřít může.

Tak jako krasný sen,
který rozplyne se,
tak taková byla naše láska,
co se jako ten sen rozplynula.
Autor havlza, 17.10.2007
Přečteno 403x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí