Léčka

Léčka

Anotace: Ale jinak jsem hodná...

Nedávno ses ptal,
když jsme si povídali,
co na Tebe peču
- pak jsme se tomu smáli.
Co na Tebe líčím za pasti...

Nic na Tebe nešiju,
a když,
tak něco nevinného,
z hedvábí nebo kraječky.
Ve vatě bílé
poskládaného,
důkladně a vědecky.

Za to ve snu,
tam Ti chystám
palčivě temnou pevnou past,
láska Tě spoutá,
nesmíš nikam
- podmínky pevně umím klást.

Až jednou vejdeš
domů ke mně
- vyber si správnou hodinu :

Jiná v noci,
jiná ve dne
- ráda Ti omyl prominu.
Autor spare, 18.10.2007
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: xavian, Jiparo, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

18.10.2007 06:31:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí