Chci..

Chci..

Anotace: měsíc stará báseň o tom, jak se z lásky stane nenávist.nebrat doslova:) A už není aktualní:)

Chci tve rty smočit jedem, dívat se jak umíráš.
Chci vidět tě ve smrtelné křeči, jak oči navždy zavíráš.
Chci tvé srdce na kusy rozdrásat,
tvá ústa prolhaná navždy zavázat.
Chci, abys už nikdy neslyšel slova něžná,
chci, aby bolest pro tebe byla běžná.
Chci vidět tě plakat, se zlomeným srdcem,
chci vidět stříkat krev z tvých tepen.
Chci tě vidět zakopaného v hrobě,
chci kudlu vrazit do srdce tobě.
Chci navždy tobě dát sbohem
a nikdy neplakat na tvým hrobem.
Chci aby tvá ústa byla němá,
chci vědět, že tvůj život štěstí nemá.
Chci aby tvé ruce, byly navždy bez citu,
chci oslepit tvé oči,aby jejich pohled nespatřil úsvitu.
Chci..chci jen zapomenout..
Autor Piitulka, 18.10.2007
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: niky x)
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nezapomeneš, jen bolest přejde.

26.10.2007 15:12:00 | J.Švihovský

taky bych chtěla....:-(

19.10.2007 21:57:00 | Sukuba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí