Swan-song of lonely swan (Píseň osamělé labutě)

Swan-song of lonely swan (Píseň osamělé labutě)

Anotace: Napsala jsem ji o půlnoci:-) ... /anglicky + český překlad, volný/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* Swan-song of lonely swan *

Oh this night is so long
On my skin I feel a cold
I remember, I dream
You're with me, my dear

Again fallen in my deep sleep
All of our memories I keep
Two couple of white wings
Swans and their pure feelings

Sign with me our swan-song
Our farewell, the time so long
I believe, once you will return
Flames of my faith still burn

My sad heart, the empty lake
Solitude can't stop to ache
Tears of rain, whispers of wind
Sorrow cries in my mind

No silence, music sounds all around
The rising moon, no more cloud
Forever, together we will dance
Together in the caressing embrance

Sign with me our swan-song
Our farewell, the time so long
I believe, once you will return
Flames of my faith still burn

.

* Píseň osamělé labutě *

Tak dlouhá zdá se tato noc
Chlad cítím na kůži tak moc
Znovu vzpomínám, sním
Jsi se mnou, můj drahý

Znovu padlá v hlubokém spánku
Držím každičkou naši vzpomínku
Křídel bílých dva páry
Labutě a jejich ryzí city

Zpívej se mnou naši labutí píseň
Naše loučení, čas snad věčný
Že jednou se vrátíš, já věřím
Plamenem naděje stále hořím

Mé smutné srdce, prázdné jezero
Bolesti ze samoty neubylo
Slzy deště, šepot větru
Smutek pláče v mé mysli

Žádné ticho, hudba všude kolem zní
Již žádná mračna, měsíc vychází
Navždy, spolu budeme tančit
Spolu v něžném objetí

Zpívej se mnou naši labutí píseň
Naše loučení, čas snad večný
Že jednou se vrátíš, já věřím
Plamenem naděje stále hořím
Autor Nikytu, 18.10.2007
Přečteno 462x
Tipy 4
Poslední tipující: Písklátko, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásná...opravdu se mi líbí:-)

18.10.2007 22:29:00 | Písklátko

:o)

18.10.2007 18:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí