Kdybych pršel

Kdybych pršel

Anotace: skoromilostná. další kýč.

Kdybych pršel
Vybral bych si
Tvé bílé čelo.

Kdybych pršel
Vinohrady
Chtěl bych bušit na tvá okna.

Kdybych mohl
Stékal bych
Po křehkých víčkách tvých

Kdybych byl tramvají
Chtěl bych tě vozit
Na konečné stanice.

A tam
Tam, tak velice
Tiše
Tě kolébat
Svým deštěm.

Kdybych býval pršel
Vybral bych si
Tvé bílé čelo

Ale teď
Teď bouřím

A nevím, jak dál.
Autor Franti, 18.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Andee, Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná!

19.10.2007 17:19:00 | Andee

Ano, je...

19.10.2007 15:09:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí