Peří

Peří

Anotace: Pokus jak se zbavit smutku z rozchodu

Smutek má krásné peří,
kterým něžně hladí po těle
Milovals mě v pokleku
i jinak
A já ti po tom vařila
čaj ze šípků a blínu
v namodralé konvici
a přidala i šedou hlínu
v hrsti na místo koláčů
Kdo to dneska vlastně spočítá?
Čas neprosí a pavoučími prsty
všechno co stálo za to odehnal
Je podzim a prší a prší ještě víc
do kaluží co vypadají jako rybí oči
Nejspíš teď sedíš doma sám
A já mám svou naději skrytou pod kabátem
Neděs se
Ukradla jsem jí mezi houskami a zeleninou
Nikdo mě neviděl - doufám
Jsem v duchu s tebou
Tiše se směju a provazce vody mi tečou
přes oči a klidně mi rozmazávají hnědý stíny
Můžeš mě nazvat svojí malou příšerkou
to ti ještě naposledy dovolím
V nákupním košíku před sebou tlačím
svojí touhu vystupňovanou do krajnosti
a taky trochu toho modrýho nebe
cos mi pokaždý sliboval
Smutek má krásně peří,
kterým drásá po těle
Chtěla jsem být jina, ale hlavně tvoje
Lámat si nehty o vypínač, vařit ti,
mít tě ráda a za každou cenu se cítit dospěle
Pochechtávám se...Lidé se za mnou otáčejí
Za naivní bláznivkou co chce spasit svět
Sedám si do auta a přede mnou je zeď
Autor maisho, 18.10.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný

26.10.2007 12:29:00 | comas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí