Odjezdy

Odjezdy

Anotace: žádný med koukat na koncová světla vlaku...

Jak je smutno člověku,
když láska sedá do vlaku.
Jaký je to těžký pocit,
vidět záda,co odchází pryč.
Jak je člověku najednou úzko,
když mává a ozve se pískot.
Nesnáším loučení, především s tebou,
když jsem pak sama, slzy mi tekou.
Celý večer potom vzpomínám,
jak je dobře, že tě mám.
Jak jsme se užili chvíle spolu,
ať pijem pivo a nebo vodu.
Jak se bavíme s přáteli,
jak jsme spolu v posteli...
Autor Halarinka, 18.10.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocity znám a chápu...formu by možná chtělo trochu poškádlit...doobalit..vyhladit od hran.

18.10.2007 19:53:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí