Černá Hora

Černá Hora

Anotace: Victims never forget

Sedím tu s cigárem,
přemítám vzpomínky,
jak den za dnem,
chtěl jsem to na věky.

Byl to tvůj nápad,
chtěla´s tam jet,
a já byl hloupej srab,
co nechápal svět.

Jo, tejden snů,
to jsme si říkali,
však za pár dnů,
spolu jsme skončili.

Ty jsi to věděla,
na Černou Horu,
předem jsi tušila,
- já naletěl -
na tvou blbou hru

Říkala´s: počkej chvíli,
čekal jsem hodiny,
víš jak chybíš mi,
víc než jemu...

A tak sedím tu s cigárem,
přemítám vzpomínky,
jak den za dnem,
chtěl jsem to na věky.
Autor marty..., 18.10.2007
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Vell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí