Jen loutkou

Jen loutkou

Anotace: Tvojí sem byla pak nebyla. Byla a zas nejsem. Nech to tak jak to je. Už žádně vzpomínání...

Už nemůžu dál.
Už nemám chuť jít dál
a s tebou.
Ale ty přesto,
přesto zkoušíš to znova a znova.
A já jako malá hloupá holka,
ti vždycky podlehnu.
Nechám se vést jako loutka,
tvým kouzlem.
A když představení zkončí,
a kouzlo pomine
ty odcházíš
a já
zůstávám na jevišti
sama.
Když se tě zeptám
proč?
Proč jsme tu hru hráli?
Ty odpovíš jen:
" Však bude další představení."
Já už ale nechci hrát.
Nechci být ani chvíli.
Odložená.
V koutě.
A nechci čekat až zas přijdeš
a budeš si chtít hrát.
Na to si najdi jinou...
loutku...
Já už nebudu dál hrát.
Už nemám chuť
hrát...S TEBOU!
Autor Naray, 18.10.2007
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Tafird, niky x), Dague
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prožívám tento týden to samé - a dopadlo to stejně...Drž se! Dýchej! Bij srdcem! Zapomínej v slzách....a....Ta báseň je krásná

19.10.2007 08:39:00 | Dague

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí