Pro nejlepšího bratra

Pro nejlepšího bratra

Anotace: Romi děkuji,že jsi.....

Ta andělská tvář,
ty povzbudivé slova.
V mém těžkém životě,
pomáhaj mi znova.

Pokaždé,
když k Tobě příjdu,
rád si mě vyslechneš.
Nikdy mě nepustíš,
neřekneš tak jen běž.

Jsi pro mě bratr,
co každý si přeje.
Tvá bratrská láska,
pokaždé mě hřeje.

Děkuji bratříčku,
za Tvá vřelá slova.
S radostí se k Tobě,
budu vracet znova.
Autor smoulinka, 18.10.2007
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: muškát, blue, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasné

19.10.2007 01:25:00 | blue

Pekna basenka...

18.10.2007 23:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí