Nevratná láhev

Nevratná láhev

Anotace: Nejsem vratná láhev....

Vrácená láhev
Odpočívá
Vyčkává
A sama sebou
I vypitá zůstává
Mě však nikdo nevrátil
Já nejsem ani na prodej
Tys mi cosi vzal
Tak mi nazpět můj svět dej
Vratná láhev
Tiše vyčkává
Pivo do ní nalévá
Sama sebou zůstává
Já však nejsem láhev vrácená
Nejsem za pár korun
Bezcenná
jsem žena, které vzal jsi srdce,
Duši, tělo,
Prudce, nečekaně zaútočil..

Tak mi nazpět můj svět dej,
Jak láhev mě nevracej.
Autor Ammazonic, 19.10.2007
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: simsa, blue, Kanzy, Andee, Bíša, kliďaska, G.P.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nojo, určitě je ženatej.To znám.

23.10.2007 12:09:00 | simsa

Krásná báseň...

19.10.2007 13:53:00 | Bíša

Líbí.

19.10.2007 12:56:00 | kliďaska

Originální myšlenka - líbí se mi, i když tak smutná...

19.10.2007 08:57:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí