Nikdy

Nikdy

Anotace: ***

Nikdy nepřestanu vzpomínat na pohled do Tvých očí
Pálí mne
Ty žhavé uhlíky
Vášeň roztává v mém srdci
Jsme od sebe dál a dál

Končím

Moje srdíčko pláče
Ví, že s Tebou nikdy nebudu
Temná propast mezi námi

Marně šeptám
Neodcházej

Naplano

Krmíš mne svými sliby
Jsi déšť a bouře
Vycházející z mých očí
A synonymum pro slovo láska….

A já vím…

Že zrovna s Tebou nikdy nebudu

Nikdy
Autor Ammazonic, 19.10.2007
Přečteno 442x
Tipy 12
Poslední tipující: simsa, Pišák, Vell, Kanzy, Andee, kavec, Bíša, niky x)
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...asi je ženatej...

23.10.2007 12:08:00 | simsa

To znám, taky už nikdy...

20.10.2007 16:48:00 | Pišák

Nesmutni, láska opět příjde...

19.10.2007 14:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí