Hm, láska

Hm, láska

Anotace: hm, láska...

Láska je křehká jako víla,
je to slza, kterou jsem uronila.
Láska je tančící silueta,
není to slovo, ani věta.

Láska je perla v černém moři,
je to srdce, které hoří.
Láska je košík plný dobrot,
je ukryta do životních hodnot.

Přichází k nám bez pozvání,
tiše, jako hezký sen,
zvony jí na cestu nevyzvání,
přichází k nám den co den.

Nešlapej jí ale na paty,
láska se nehledá, ale dává,
ani neměj na srdci záplaty,
díky nim totiž láska často strádá.

Neboj se snů, ani vzpomínek,
nehledej na lásce chyby..
každá zapálená svíce má plamínek,
který hřeje, dokud sílí..

Nelze si s ní zahrávat,
musíš jednat svým srdcem,
s ní naučíš se také prohrávat,
láska není totiž divákem, ale hercem.

Hm, láska…
krásná a něžná měla by být,
kdo opravdu miluje, měl by ji mít..
Autor Kamili, 19.10.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Měl by ji mít každý, aspoň malinko:-)

19.10.2007 16:21:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí