Strach

Strach

Anotace: ...ze slz, co pak pálí na tváři...

Našla jsem v Tobě něhu,
vtip a spoustu nadhledu,
tak proč řeším situace,
kdy tohle unést nesvedu.

Našla jsem v Tobě oporu,
když duši mám rozervanou,
zvláštní druh pohlazení,
když toulám se mlhovinou.

Našla jsem zvláštního muže,
s nímž asi zajímavé je žít,
muže plného překvapení,
který umí nádherně snít.

Dostal ses mi pod kůži,
tak, že někdy to bolí,
nemám žádnou ránu na těle,
to jen bojím se slz plných soli.
Autor Sparkle, 19.10.2007
Přečteno 383x
Tipy 8
Poslední tipující: xavian, Duhová, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

neměj strach a jdi dál...pak možná bude svět hezčí..:)hodně štěstí...

20.10.2007 18:28:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí