Povzdech

Povzdech

Anotace: ...nechci plakat...

Čtu Tvoji poslední zprávu
a zrychluje se mi dech,
kdybys byl nablízku,
zaslechl bys tichý vzdech...

Natahuji ruku
a stahuji ji zpět,
chtěla bych se Tě dotknout,
na chvilku rozzářit svět...

Stačil by mi pohled do očí,
utopila bych se v nich,
nesvítí sluníčko,
ať napadne třeba sníh...

Stačilo by jemné objetí,
chvěla bych se a Ty se ptal:
"Co je Ti?"
Vnímala bych tlukot Tvého srdce
a zašeptala bych:
"Děkuji Ti!"

Vše je fantazie, co naplat,
tak jen píši, nechci plakat...
Autor Sparkle, 19.10.2007
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: xavian, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí