ze světa snů

ze světa snů

Anotace: only dream

v tomto dnešním snění,
plakala jsem ve vánku,
že nejkrásnější dění,
přichází jen ve spánku.
cítila jsem šanci,
že se brzy naděje,
k poslednímu tanci,
vyzvat svoje beznaděje.
daroval jsi sedmikrásku,
utrápené duši,
chtěl jsi vyznat lásku,
té,která tuší.
Pak držel jsi mě v obětí,
hrál sis s mýmí vlasy,
přáli jsme,ať doletí,
polibky dnešní spásy.
chtěla jsem děkovat,
nebylo zač,
probuzení změnilo radost,
v nekonečný pláč.
Autor Woski, 19.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Vain Hope, M.a.t.y.s.e.k, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny - co jiného zbývá, když dělí nás dálka nekonečná... :-(

19.10.2007 23:09:00 | Bůchví...

I pouhý sen je příjemný...

19.10.2007 20:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí