Ten...

Ten...

Anotace: ...

Koukám z okna do tmy,
ptám se, zda-li seš to ty.
Ten kdo mě hladil po tváři,
a říkal, že se mnou jednou půjde k oltáři.
Ten kdo mě líbal do vlasů
a měl ruce kolem mého pasu.
Ten kdo měl držel za ruku
a bral mě na procházky do parku.
Ten kdo mi říkal: "Lásko má,
jen ty jsi pro mě ta jediná!"
Ten kdo si se mnou pohrával,
celou dobu mi jen nalhával
jak jsem skvělá a úžasná
a já přitom byla tak šťastná.
Ale chybička se vloudila -
láska se najednou zhroutila.
Choval ses ke mě jak k cizí
a já viděla jak naše láska mizí.
Dost jsem se v tobě zklamala,
do té doby jsem tě takového neznala.
Teď můžu jen v koutě stát
a své svědomí zpytovat.
Autor Pajiii95, 19.10.2007
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí