Naše sluníčko

Naše sluníčko

Anotace: Pro nejlepší sestřičku na světě....Miško jsi pro mne vzácnost a nevyměnila bych Tě

Nádherná tvářička
a krása v duši,
je pro mě vzácná,
snad to jen tuší.

Jsem ráda,
když se usmíváš.
Když štěstí,
kolem sebe rozdáváš.

Jsem ráda,
že mohu ,
tvou sestrou býti.
Jsem ráda,
že mohu,
v tvé blízkosti žíti.

Děkuji za Tebe sestřičko,
jsi naše nádherné sluníčko.
Každý den,
nás úsměvem hřej.
Ať je každý den,
pro nás ten nej.
Autor smoulinka, 20.10.2007
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: muškát
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí