Vyznání tobě

Vyznání tobě

Anotace: věnováno z nezměrné lásky..Tulisku jen pro tebe.. (napsáno 20.10.07 na stavbě v Ostravě)

V mlžném oparu probdělé noci
Věnuji ti vyznání
Životy máme ve své moci
Nic nám už nebrání..

Vykřičet do celého světa
Že láska je krásný cit
Miluji tě tak zní věta
Co chci ti říct…

Láska pohltila duši mou
Tobě jsem se odevzdala
Jsi můj vítr nad řekou,
Přístav kde jsem zakotvila..
Autor Ninala, 20.10.2007
Přečteno 778x
Tipy 1
Poslední tipující: Padající listí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí