...Srdce...

...Srdce...

Anotace: .

Tolik ran...
Tolik snů...
Tolik výčitek...
Tolik dnů...
( ZTRACENÝCH )

Vytrhls mi srdce z těla,
já pro lásku necítila,
jak to bolí.

Po čase přišels a vrátil ho zpět
a s ním si zničil celý náš svět,
co jsme měli.

Vrátlils ho na kousky rozřezané,
já vůbec netušila, že se to stane,
teď slepuju ho solí.

Tolik nadějí...
Tolik bolesti...
Tolik doufání...
Tolik hořkosti...
( K NIČEMU )

Tak podávám inzerát,
že se nechci znovu bát,
že hledám srdce nové.

Hledání je však marné,
rozbité srdce stárne
a já s ním lásku ztrácím,
k Tobě své city vracím.

...a Ty se odvracíš...
Autor Sukuba, 20.10.2007
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, niky x)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Co naděláš, děvče. Snad příště...

20.10.2007 18:45:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí