Kaldera

Kaldera

Anotace: Kaldera je nazev jedny olomoucky hospody... mno a vubec omlouvam se vam ze pisu furt o tom samym kdyz ja si nemozu pomoct... a taky se omlouvam za pouziti nekerych francouzskych slovicek, ja uz sem takova...

Krása Tvého profilu
voyage po Nilu
Neposedné kadeře
seděli jsme v Kaldeře
Já píšu, bo jsem ožralá
a depku sem dostala.
Un sentiment melancolique
nejsem žádnej alkoholik
Však při pohledu na Tebe
v chlastu hledám své nebe.
Mý nebe u Tebe je
vyježděný koleje
nezvyk, strach a úzkost k tomu
nemohu víc, já musím domů!
Domů jít
tam bez Tebe být
a znovu a znovu
pít a snít.
Autor Petite Francaise, 20.10.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí