Strážný anděl

Strážný anděl

Anotace: ...

Strážný anděl

Dnes do nebe jsem letěla
a potkala tam anděla.
Tichounce mě pozdravil,
malou ručku nastavil.

Vzal mě s sebou na prohlídku,
na hvězdný balkón , na noční hlídku.
A co jsem tam viděla,
když na trůnu jsem seděla?

Přenádherný noční svět,
tam všeptala jsem tisíc vět
a anděl u mě sedíce,
tiše vyslechl těch vět tisíce.

Pak mi pohlédl do očí a vstal,
svou malou ručku do mé opět dal.
druhou na mou tvář přitiskl
a do nočního ticha vyřkl.

„Tvé přání já vykonám rád,
snad teď budeš klidně spát.
Od nynějška nejsem tvůj,
teď sama střež si osud svůj.“

Pak naposledy na mě pohleděl
a na svých bílých křídlech odletěl,
vyplnit mé tajné přání,
strážit tvé dny i noční zdání.

Abys stále šťastným byl,
jen tak by mé přání vyplnil.
Dnes v noci jsem ti lásko dala,
svého strážného anděla.
Autor Milásek, 20.10.2007
Přečteno 540x
Tipy 10
Poslední tipující: Piitulka, Monsignore, xavian, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná...Dalas svého anděla, co můžeš dát víc?

06.12.2007 21:05:00 | Piitulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí