Milovat

Milovat

Anotace: Jen tak pro radost:o)

Miluji spoustu knížek a básní,
já miluji ráda, člověk pak zkrásní.
Zbožňuji slůvka, jež mi mohou dát,
svou slastnou krásou udolat.

Miluji slunce, mám ho tak ráda,
veškerou radost v srdci mém spřádá
a když mám bolístku na duši,
všechny mé slzičky osuší.

Já miluji hvězdy, jejich nádherný třpyt,
všechnu tu krásu toužím já polapit,
a pak ji rozeslat do celičkého světa,
ať krása třpytivá zlehounka létá.

Miluji lidi, jsou plni tajů,
a s jejich radostí, ráda si hraju,
a toužím všechno, všecičko jim dát,
vždyť lidé by měli se rozdávat:o)
Autor Sunny, 29.05.2005
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, lidé by se měli rozdávat. Bolesti a smutku je dost na tomto světě, ale když člověk dostane aspoň kousek šťastného človíčka, hned se mu lépe dýchá a hodně věcí se mu hned zdá lepších. :-)

28.05.2006 17:29:00 | Roko

Pěkné, milé, atp.

16.11.2005 23:11:00 | MATT

Tož ty asi musíš milovat hodně, když seš tak krásná...

10.10.2005 18:28:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí