broučku

broučku

Anotace: prostě když je mi smutno tak píši své pocity

Noc je černá,modré nebe.Já mám broučku,oči jen pro tebe.Jsem si však
jistá,že ty to víš,přesto mi tu lásko moje tolik scházíš.Nejsme ještě spolu,je
mi to líto,mé srdce ječ děravé jako to síto.Budu však čekat,dám tomu
čas.Věřím,že se mi vrátíš zas.Tím se mi splní moje velké přání,žít s tebou a být
tvoje paní.Zatím se měj co nejvíc krásně,já tady zatím budu skládat básně.Miluji
tě lásko.
Autor mysicka20, 21.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí