...Už si nepamatuju...

...Už si nepamatuju...

Anotace: a stejně nezapomenu

Svázaná...
Pouta z minulosti?
Přesto tolik,
tolik volná...

Neznám Tě
Nepamatuju si

Na co vlastně?
______________

Sem tam se mihne
zatoulaná vzpomínka

Oči...

Úsměv...

Růže z papíru...

_____________už vím!

Vzal si mi naději na víru

Mám Tě za to nenávidět?

Neznáš mě...
Nepamatuješ si...

Kdo jsme vlastně byli?
( my dva )

Vždť je to jedno...
Už nejsme
Autor Sukuba, 21.10.2007
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Sajurii, niky x), Loudilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zlatko moooc pěkné:o)

23.10.2007 18:00:00 | Sajurii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí