Vteřina pouhá

Vteřina pouhá

Anotace: tuhle báseň jsem napsal pro jednu dívku jménem Ludmila

Když tebe blízko sebe mám
Chci Ti říct jak rás tě mám.
Chci Ti šeptat slůvka lásky
přitom hladit tvé hebké vlásky.
Chci líbati tvé sladké rty
držet tě v pevném objetí.
Chci Ti říct má nejdražší
ta dvě slůvka nejsladší.
A i když je tvá krása věčná
má odvaha zdá se nedostatečná.
V mé hlavě tvá odpověď se mlží,
že mi tvé srdce nenáleží.
Proto ptám se touto formou:
Miluješ mě?Budem spolu byď vteřinu pouhou?
Ta vteřina pro mě bude věčností
Kdy řeknu si:Já byl jsem s ní.
Autor Niccolo, 21.10.2007
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Lecco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí