Černá dáma

Černá dáma

Anotace: ...

Černá dáma

Noc je tichá černá dáma,
která klidný spánek hlídá,
odhodí svůj temný závoj z rána
a jitřenku tak vřele vítá.

Nyní se však zahalila
do nepropustné černě,
všechno světlo pohltila,
jen hvězdičky jí slouží věrně.

To ona se teď nad tebou sklání,
stráží tvé touhy, myšlenky i sny,
vezme si tě do svých vřelých dlaní
a pohladí tě v pádu tmy.

To ona tě teď za mě zlíbá,
na tvé měkké vlahé rty,
a luna co se za oknem dívá,
prostříbří lože kde slastně spíš ty.
Autor Milásek, 21.10.2007
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Monsignore, NikitaNikaT., carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané, má to myšlenku, dobrý obsah, konec je zajímavý.

22.10.2007 21:24:00 | NikitaNikaT.

Milásek.. krasna dama ,zdobena smaragdy noci..

21.10.2007 16:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí