O rovnoběžnosti

O rovnoběžnosti

Anotace: ...i tyto výroky jsou láskyvyznáním, věřte, nevěřte...

Lidé se občas cítí rovnoběžně. Záleží na tom, kam hledí.

Koleje jsou šťastné rovnoběžky, cítí své spojení prostřednictvím pražců.

Neuzavřené žaluzie jsou na zdech místnosti polovinou světla.

Polní cesty mívají dva rovnoběžné pruhy. Stydí se ale za svůj (ne)lidský rod .

Schody, ač rovnoběžné, spojují prostory. Bravo!
Autor Mirka Hedbávná, 21.10.2007
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: j.c.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je snad lepší neprotnout se s vlakem...zbytečná je schůzka s křivým funebrákem.

21.10.2007 21:30:00 | Ayla

..lidské cesty se sbíhají, protnou se a rozbíhají...
ty rovnoběžné, jsou rovnoběžné stále...dík za ně
***
J.s.

21.10.2007 20:08:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí