Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: Je to těžké..

Myslím na tebe ve dne v noci,
už mi není pomoci.
Bohužel je to tak,
míří k tobě stále můj zrak.
Trpím za to, že tě mám ráda,
ale znovu víc než kamaráda.

Je to tak těžké,
brát tě jako kámoše, když Miluju!!!
Autor Nikolína, 21.10.2007
Přečteno 584x
Tipy 1
Poslední tipující: Padající listí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že si to přečte...velmi hezké

21.10.2007 20:40:00 | Sámosobě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí