Snad víla

Snad víla

Anotace: ...

Spanilé dívčí kráčí po spadaném listí,
její vlas pod měkou sluneční září se třpytí.
Krok má lehynký, tím si buď tě jistí,
jako víla, panenka z chlapcových snění.

Jako lesní roh z dob krásných dnů,
zní ten obraz v jeho hlavě.
Představa sladkých snů,
snad nezbývá jen doufat marně.
Autor Daviran, 21.10.2007
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí