V krabičce

V krabičce

Anotace: experiment

Zoufalá láska je boží dar
Vraštíš čelo, zlehčuješ vášeň
Moje srdce je přelétavý,
Na chvíli vypůjčený tvýmu tělu

Vyřezej svoje jméno do mýho ramene
Nejsem zděšená, spíš okouzlená
Protože tady není nic krom
Tebe, Jenom tebe, jenom mě

Zoufalá láska, uschovám ji v krabičce
Snad jí dokážu jen tak uzavřít
A nechat se utýrat někým dalším
Jedno jak to všechno přijde

V další krabičce která přijde
Se schovává jehla s jedem
Nejsem zděšená, spíš okouzlená
Protože tady není nic krom
Tebe, jenom tebe, jenom mě

Zoufalá láska se může roztočit
Mrhám krabičkama a takovejma věcma
Vraštím čelo, pro pána boha,
Ještě nikdy snad nebylo tolik v sázce

Půjčím ti své tělo, snad už dnes
Naservíruju ho na stříbrnej podnos
Protože to je to, to je to co chceš,
Když tady není nic krom
Tebe, jenom tebe, jenom mě
Tebe, jenom tebe

Tebe jenom tebe
Nebo jeho

Až se povedem na porážku
V krabičce s jedem
Vím, jsem sobecká a netaktní
Zoufalou lásku vždycky najdu
Zbydou modřiny a zlomený nehmotno

Sama v čase, sama všude
V krabičce nezbylo nic
Ale to nic je moje
Cosi vypůjčeného
Cosi nehmotného
Je to jehla s jedem
Je to krabička
A není tam nic krom
Tebe, jenom tebe, jenom mě
Tebe, jenom tebe
Protože jde stejně jen o tebe
Tebe, jenom tebe
Jenom tebe
Autor Julie Park Rock, 21.10.2007
Přečteno 677x
Tipy 4
Poslední tipující: jehlaspichlas, Vincenc Gade, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mysli taky na sebe.

25.10.2007 21:02:00 | jehlaspichlas

Páni, děkuju... je to spíš jen takovej blábol, vypsání nálady, ani jsem to po sobě nekontrolovala... dík...

23.10.2007 12:24:00 | Julie Park Rock

Super, geniiální, už dlouho jsem nic tak skvělého nečet, bravo

22.10.2007 02:11:00 | Vincenc Gade

Moc dobře se mi četlo, díky.

22.10.2007 00:06:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí