Prokletá

Prokletá

Anotace: .......

Jak zakletá protivnou kletbou,
uvězněna pod zámeckou klenbou.
Stojím tam já prokletá Kirsten,
jak člověk jenž má být popraven.

Znáš to jak něco ochutnáš, zachutná to chceš víc??
A pak nemáš nic??!

Mně se to děje pořád, s kýmkoliv a kdekoliv,
je to prokletí,
jsem jako v zajetí!!

Přijde zamilovanost, láska otvírá náruč,
pár kroků před ní On však postaví zeď.
Je to jak chodit přes ohnivou obruč,
skočit a roztříštit se o skály..tři dva jedna teď!

Budu jen doufat, že mě někdo zastaví,
políbí a zruší to prokletí.

TRRR budíček!! vstávej ty jedná zakletá!!
Tebe už nic nezachrání!!!
Láska je prostě krutá tak se s tím smiř!!
Autor Kirsten, 21.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: vapiti, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná nyní Tě stíhá prokletí,
věř že najde se princ
co vysvobodí Tě z toho zajetí ...

22.10.2007 08:54:00 | vapiti

hele po 5 letech...a pořád nic:)))

27.10.2012 04:30:07 | Kirsten

jo, tak to je

22.10.2007 02:06:00 | Vincenc Gade

Ne, ne, láska příjde...

21.10.2007 22:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí