Stýskání, jen myšlenkami spolu

Stýskání, jen myšlenkami spolu

Anotace: Další zamiovaná slova od jednoho naivně zblázněného človíčka.. (mne)

Přes proužek stříbra,
na krku nošený,
přes hvězdy nad námi,
cítím tvé teplo
a hruď hoří mi touhou,
když oči zavírám,
vídím tebe před sebou,
jen tebe pouhou.
Autor Gabriel17, 22.10.2007
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: mauvais-ange, wigi.sama, Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí